Online registratie

Een event of congres begint met een vlotte registratie en inschrijving van de deelnemers. Tribespot biedt verschillende mogelijkheden om dit succesvol en makkelijk te organiseren. Zo kunnen er naast de standaardvragen ook specifieke vragen voor jouw event toegevoegd worden. Alle data wordt direct netjes opgeslagen en overzichtelijk gerangschikt binnen ons systeem. Handig toch?

Voor zowel on- als offline deelnemers

Eén registratieplatform voor je fysieke en online deelnemers. Twee vliegen in één klap. We maken de vragenlijst dynamisch op zodat elk type bezoeker de juiste vragen krijgt voor zijn/haar deelname. Op maat uiteraard.

Betaling bij registratie

Onmiddellijk betalen bij registratie? Geen probleem. Na betaling ontvangen deelnemers een betaalbewijs en hun persoonlijk toegangsticket voor online of fysieke aanwezigheid.

Streaming van jouw content

Vandaag de dag kunnen we streaming niet meer uit ons leven denken. Live of vooraf opgenomen, één of meerdere uitzendingen gelijktijdig, met of zonder tolken,… Alles is mogelijk.

Live uitzending

Wil je graag interactie tussen het publiek en de gasten in de studio, kies dan voor een live event. Een volwaardige technische opstelling wordt voorzien om de beelden rechtstreeks live te tonen op Tribespot. Dit zorgt voor een authentieke ervaring, en de optie tot dialoog met je publiek.

Je kan sprekers ook digitaal laten inbellen en zo deel laten uitmaken van een panelgesprek in de studio.

Vooraf opgenomen

Wanneer er geen live interactie nodig is, kan je kiezen voor een nog comfortabelere optie. Bij ‘live on tape’ filmen we jouw presentatie, panelgesprek of productvoorstelling op voorhand en streamen we de video pas op een later tijdstip. Na de opnames wordt de video mooi gemonteerd. Dat kan zelfs ter plaatse tijdens de opnames. De video wordt op een gekozen tijdstip afgespeeld in Tribespot.

Best of both

Wil je het maximale uit je livestream halen? Kies dan voor een combinatie van beide opties.

Denk bijvoorbeeld aan een ‘live on tape’ opname waar een wedstrijdvraag aan gekoppeld is. Kijkers kunnen live deelnemen en winnen. Een moderator kan de interactie met de kijkers vergroten. Alle andere content wordt op voorhand opgenomen.

Het summum van comfort én betrokkenheid.

Interactiviteit on- én offline

Live poll
Kijkers beantwoorden tijdens de uitzending vragen die op beeld of in de chat verschijnen. Tijdens de show zien de kijkers de resultaten binnenkomen voor een ultieme interactieve ervaring.
Q&A
Kijkers stellen vragen tijdens het event. Deze vragen kunnen live in beeld of via chat beantwoord worden.
Ook hier is moderatie mogelijk.
Chat
In een groepschat reageren kijkers op de uitzending. Bevindingen, standpunten en meningen worden er met elkaar gedeeld en brengt de kijkers dichter bij elkaar. Dit alles kan onder het toezicht van een moderator.
Quiz
Omdat gamification de hersencellen alerter maakt, kan er tussendoor een korte quiz voor de deelnemers
voorzien worden. De resultaten zijn onmiddellijk beschikbaar en de winnaar kan onmiddellijk bekend gemaakt worden.
Breakouts & workshops
Organiseer aparte breakouts waarin interessante topics verder worden toegelicht. Of workshops waar deelnemers via videochat met elkaar in dialoog gaan. Vooraf kan een maximum aantal deelnemers van te volgen sessies ingesteld worden. Na hun registratie kunnen deelnemers selecteren aan welke sessie ze deelnemen.
Virtueel publiek
Het virtuele publiek wordt getoond op een digitale wall in het studiodecor. Op deze manier maakt de online kijker ook deel uit van het live publiek en kunnen ze zelfs actief deelnemen aan het event.

Welkom op het dashboard

Het event dashboard is de thuishaven voor elke bezoeker. Eén blik op het scherm biedt de deelnemer alle informatie die hij nodig heeft.

Taalkeuze
Het platform is volledig meertalig instelbaar.
Persoonlijke aanspreking
Een inleidende tekst met een persoonlijke aanspreking zorgt voor een warme welkom.
Event programma
Wat, waar wie en wanneer? Een beknopt overzicht van het event programma geeft duidelijkheid en linkt meteen door naar de juiste pagina's.
Diverse content
Rijen met specifieke inhoud toevoegen kan via modulaire content blokken. Denk hier aan breakouts, nieuwsitems, downloads,... .
Social wall
Deelnemers kunnen berichten plaatsen en reageren.

Tribespot in jouw huisstijl

Tribespot is volledig aanpasbaar naar jouw huisstijl. Een aangepast logo, kleurenpallet tot en met de opmaak van de mails.

Deelnemen via jouwevent.tribespot.be of liever een unieke url? Het kan allemaal.

Duidelijke communicatie

Het event dashboard is de thuishaven voor elke bezoeker. Eén blik op het scherm biedt de deelnemer alle informatie die hij nodig heeft.

Mailings
Aantrekkelijk en gepersonaliseerde e-mails voor, tijdens én na het event.
Instant notificaties
Pop-up notificaties naar alle of geselecteerde deelnemers.
Persoonlijke agenda
Deelnemers die registreren voor workshops zien al hun gekozen sessies samengevat in een persoonlijk overzicht.

Content is key

Het in de schijnwerpers zetten van partners, sprekers, aanvullende content en het delen van bestanden is van groot belang op een event platform. Dit vergroot de zichtbaarheid en versterkt de merken van partners, erkent de expertise van sprekers, verrijkt de kennis van deelnemers en biedt waardevolle materialen voor verdere studie en betrokkenheid na het evenement.

Partners
Zet event partners in de kijker doormiddel van hun logo onderaan het platform of via diverse banners. Ook voor partners kan
een aparte pagina opgemaakt worden met meer info.
Sprekers
Toon een overzicht van de sprekers. Een profielpagina per spreker met extra informatie behoort eveneens tot de opties.
Aanvullende content
Op het event dashboard kan extra relevante content gepubliceerd worden.
Delen van bestanden
Deel de presentaties van de sprekers onderaan elke livestream of breakout.
Inzendingen door deelnemers
Denk bijvoorbeeld aan het resultaat van een workshop. Optioneel kan een review of beoordelingssysteem toegevoegd worden, zodat
dit ook kan gebruikt worden voor een call-for-papers. Handig voor educatieve doeleinden.

Ondersteuning

Tribespot is intuïtief en gebruiksvriendelijk opgebouwd. De meest voorkomende vragen kunnen we overzichtelijk verzamelen op een pagina met veelgestelde vragen en antwoorden.

Via een optionele live chat kunnen deelnemers onmiddellijk in contact komen met een technische medewerker van Tribespot. Wij zorgen voor permanentie voor en tijdens het event zodat iedereen snel verder geholpen kan worden.

Fysieke events

Tribespot biedt ook toegevoegde waarde voor traditionele in-person evenementen.

Registratie
Via een registratiepagina kunnen deelnemers zich eenvoudig inschrijven voor evenementen. Doormiddel van een op maat gemaakte, dynamische vragenlijst verzamelen we alle benodigde informatie voor elk type evenement, variërend van dieetwensen voor diners tot registratie voor fysieke workshops. Betalingen kunnen eveneens meteen online afgehandeld worden.
Digitaal floorplan
Een digitaal plan van het event met interactieve doorklik-mogelijkheden.
Interactiviteit
Ook fysieke deelnemers kunnen via hun smartphone deelnemen aan de interactieve
functies van het event. Denk hierbij aan voting, netwerken of vragen stellen aan de moderator.
Archief
Deelnemers kunnen presentaties, sessies en andere inhoud opnieuw bekijken, wat waardevol is voor verdere studie, naslagwerk of gemiste sessies.

Insights en statistieken

Insights en statistieken bieden waardevolle inzichten in het succes en de impact van het evenement.

Event management

Van registratie tot real-time bijsturen en evaluatie: met de administratietool van Tribespot heb je totale controle over je hybride event.

Surveys

Wat vonden deelnemers van de locatie? En van de sprekers? Wat zijn de te verbeteren punten?

Leg de deelnemers na afloop van het event een enquête voor. Niet via e-mail of een externe website maar via het eventplatform met als resultaat een hoge respons.

Real-time

Alle data wordt onmiddellijk geüpdate en aanpassingen worden in real-time doorgevoerd naar het platform. Last-minute aanpassingen zijn dus perfect mogelijk.

Binnenkort beschikbaar

Tribespot is een platform dat nooit stilstaat. We blijven innoveren en nieuwe features toevoegen om ervoor te zorgen dat evenementen van elke omvang en aard kunnen profiteren van een boeiende en meeslepende ervaring.

Deelnemers
Ontdek wie er nog deelneemt aan het event. Gebruikers kiezen zelf of ze zichtbaar zijn voor andere deelnemers van het platform.
1 op 1 chat
Leg contact met andere deelnemers. Ga met hen in gesprek via 1 op 1 chat.
Matchmaking
Op basis van gemeenschappelijke kenmerken stellen we interessante gelijkaardige profielen
aan de deelnemers voor.
Ticket scanning
Steeds een online versie van een toegangsticket op zak. Dit systeem kan ook gebruikt worden voor het registreren van aanwezigheden.